Ghisman( reteta din zona Dobrogei)

5 oua,

200 g branza de vaci,

bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie

250 ml lapte

4 linguri de zahar, faina cat cuprinde,

1 plic zahar vanilat,

1 fiola esenta de lamaie

Se bat ouale,se adauga laptele,faina si restul ingredientelor si se amesteca pana se obtine o coca.

Compozitia se toarnă in tava unsa cu untura si tapetata cu faina.

Se coace 30 minute. Dupa ce a crescut se unge pe deasupra cu un ou batut si se mai lasa la cuptor pana se rumenește.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.