Oare unde a disparut veselia?

Oare unde a disparut veselia noastra? Ne-am ratacit pe drumuri nestiute,iar in incercarea noastra de a descoperi drumul inapoi am dat de poteci pline cu spini dar tot nu am renuntat. Asta înseamnă sa fii puternic indiferent de cate piedici ti se ivesc in cale sa nu cedezi.Fa lumina in intuneric,aprinde-ti sufletul. Întoarce-te cu fata spre soare si fii fericit oricat de greu ar fi.

Dumnezeu ne da tot felul de piedici si incercări caci stie ca astea ne intaresc si ne fac sa descoperim lucruri care nu le stiam despre noi cum ar fi zambetul atunci cand iti vine sa plangi.

Dar nu toata lumea este asa sa treaca prin greutati si sa invinga zambind, multi clacheaza inca de la inceput si se schimba radical dar nu in sensul bun.

Am cunoscut oameni puternici dar si oameni slabi. Mie multi imi zic ca sunt atat de puternica incat sa trec peste orice greutate cu zambetul pe buze desi in sufletul meu e furtuna,iar inima mea plange neintrerupt exact ca o ploaie nesfarsita. Odată cineva mi-a zis o vorbă pe care nu am sa o uit niciodata si care m-a facut sa realizez ce om am devenit:” Dacă eram in locul tău prin câte ai trecut clacam de mult!” sau mai sunt intrebată cum reusesc sa fiu atat de puternică in situatii mai putin placute. Singurul raspuns pe care il pot da este ca totul vine din interior si uneori va puteti impune cum sa fiti in anumite situatii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.