Oamenii potriviți!!!!!

Trăim în vremuri în care mulți preferă să piardă oameni pentru că e mai ușor decât să încerce să le ofere motive pentru a rămâne. Nu e de ajuns să nu oferi motive pentru a pleca. Sunt oameni alături de care nu ți-e rău, dar nici bine. Pentru că de fapt nici motive să rămâi nu ți-au oferit vreodată. Nu ți-au făcut nimic, nu te-au rănit, dar nici nu ți-au fost ceea ce te-ai fi așteptat să îți fie.

Poate au amânat prea mult. Poate au căutat scuze, nu căi. Poate au spus că le e dor când era cazul, dar nu au făcut nimic pentru a-l trata. E vorba despre priorități. Mereu. Oamenii care te pun pe primul plan te caută, îți sunt alături, nu te lasă niciodată să te simți singură, chiar dacă nu sunt aproape de tine. Oamenii pentru care ești doar una dintre opțiuni vor reuși de fiecare dată să găsească o scuză, să spună că n-au putut, vor vorbi mai mult decât vor acționa.

Poate că nu suntem noi cei care aleg de cine ne îndrăgostim, dar e alegerea noastră alături de cine rămânem. E alegerea noastră dacă ne mulțumim cu ceva care nu e neapărat rău, dar nici bine sau dacă vrem pe cineva care să ne aducă fericire.

Rămâi doar alături de oamenii pentru care ești o prioritate, acei oameni pe care știi că te vei putea baza oricând. Acei oameni care știu că nu ești perfectă și că uneori vei greși, dar care totuși te iubesc oricum. Rămâi doar acolo unde prezența ta e apreciată.

Nu îți face griji. Oamenii potriviți își vor face apariția în viața ta. Cel mai probabil atunci când te vei aștepta cel mai putin.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.