Arta dezvoltarii personale-Florin Rosoga

Este o carte care te poate schimba într-un om diferit. Dacă nu esti atât de ambițios încât să iti schimbi deciziile merita citită întrucât autorul te ajuta sa evoluezi in ceea ce iti propui sa faci.

Aceasta carte o poti transforma intr-un caiet de practică,autorul chiar asta isi doreste sa extragi din cartea lui ideile potrivite tie,sa scrii ideile care ti-au placut ,sa faci notițe cu propriile tale idei.

Ce imi place la această carte e ca ai anumite exerciții in urma carora iti poti da seama daca ceea ce faci in momentul acesta este ceea ce iti place ,care iti crează aceea satisfactie si ce e mai important te ajuta sa ajungi unde iti propui.

Va dau un exemplu luat din carte:fa o listă cu angajamentele care le faci zi de zi ( mâncare, călcat,sedinta peste program,social media etc) si gândește-te care contează cu adevărat si care nu. La sfârșitul exercițiului sa ramana cele care contează si fă-ți un calendar sau notează sarcinile care au rămas pentru a vedea la sfârșitul anului cate ai realizat sau nu.

Cum ar fi dacă in rutina zilei,muncă s-ar adăuga și câteva minute de miscare in natura, câteva lecții de dans sau alte lucruri care iti plac?

Tot citind din carte mi-am dat seama ca anumite lucruri trebuie să schimb la mine legat de cei din jur dar si de mine ca om spre exemplu sa nu mai pun la suflet tot ce e rau,sa nu o mai iau personal cand trec prin ceva neplăcut sau cand sunt criticată si sa fiu mai deschisa fata de cei din jurul meu care ma iubesc asa cum sunt.

Iar acum urmează un subiect pe care autorul il tratează si anume încrederea de sine,chiar ne da si anumite sfaturi cum sa avem incredere in noi mai mult.

Cum ar fi dacă am porni sa facem un lucru fără gândul de a eșua?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.